Σχετικά με εμάς

Active Energy in Numbers

250Mwp Πωλήσεις
πάνελ

150Mwp Πωλήσεις
inverter

1.000+ container στο
λιμάνι του Πειραιά – Cosco

Η Active Energy Solutions (AES) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2014 και έκτοτε οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν στην υπόλοιπη Ελλάδα, στην Κύπρο και στα Βαλκάνια.

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, μεπωλήσεις που ξεπερνούν τα 250ΜW και οι συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους, οδήγησαν στην ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρείας, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο “Solar Expert” στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

H Active Energy Solutions αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Trina Solar για την εμπορική διάθεση των φωτοβολταϊκών συστημάτων της για την Ελλάδα και την Κύπρο. Διαθέτει την πλήρη γκάμα των ηλιακών μετατροπέων (Inverters) του οίκου Huawei σε συνδυασμό με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας και έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης.

Η εταιρεία μας προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, διαθέτοντας άμεση διαθεσιμότητα εξοπλισμού και προτείνοντας τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις για τη υλοποίηση φωτοβολταϊκών και ενεργειακών έργων.

Στόχος μας είναι η προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών  µε σοβαρότητα και  επαγγελματισμό, αξιολογώντας την κάθε επένδυση ξεχωριστά και προσβλέποντας στη μέγιστη δυνατή απόδοσή της.

H φιλοσοφία μας βασίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη με αποτελεσματική αξιοποίηση των επενδύσεων προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος, συνεισφέροντας στη δημιουργία ενός πλανήτη απαλλαγμένου από ορυκτά καύσιμα και ρυπογόνες πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι μας διαφοροποιεί

Έγκαιρη και ασφαλής παράδοση

Κορυφαίο
Portfolio

Tεχνική
υποστήριξη

Ανταγωνιστικές
Τιμές

Επίσημος συνεργάτης

Οι Συνεργάτες μας

Timeline

Ίδρυση της εταιρείας
Συνεργασία με την HANWHA – Q.CELLS
Eξουσιοδοτημένος συνεργάτης και διανομέας της Trina Solar σε Ελλάδα και Κύπρο – Πωλήσεις και Τεχνική υποστήριξη

2014

2015

2016

2017

2019

2020

2021

Συνεργασία με PROTERGIA Όμιλος Μυτιληναίος
Συνεργασία με την SHARP Solar divison
Ξεπεράσαμε τα 250Mw σε πωλήσεις πάνελ