Γιατί Huawei;

Η Huawei είναι ένας ηγετικός παγκόσμιος πάροχος υποδομών και έξυπνων συσκευών που αφορούν την τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών (ICT). H εταιρεία ιδρύθηκε το 1987, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες με 180.000 υπαλλήλους και με ετήσια έσοδα που ξεπερνούν τα 76 δις δολάρια (2017).

Στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η Huawei κατέχει την 1η θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις μετατροπέων ισχύος για το διάστημα 2015-2018, λανσάροντας τη νέα γενιά μετατροπέων στοιχειοσειράς (string inverters) με την ευφυή τεχνολογία διαχείρισης και ελέγχου FusionSolar®. H τεχνολογία FusionSolar®, διαθέτοντας αποδεδειγμένη αξιοπιστία λειτουργίας και προσφέροντας ιδιαιτέρως υψηλές αποδόσεις στις επενδύσεις φωτοβολταϊκών, αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή επενδυτών, ενεργειακών εταιριών και εγκαταστατών παγκοσμίως.

Η Huawei διαθέτει μία πλήρη γκάμα φωτοβολταϊκών μετατροπέων για έργα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, τεχνολογίας στοιχειοσειράς, με εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις λειτουργίας και με ισχύ έως και 185kW ανά μετατροπέα.

  • Νο1 σε πωλήσεις μετατροπέων
  • Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας
  • Αξιοπιστία & ασφάλεια
  • Εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις
  • Έξυπνες εφαρμογές IV Curve Analysis & τηλεμετρίας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν

SUN2000

185KTL-HV

Διαθέσιμα Προϊόντα